April 2020

Што е Социал Медиа Маркетинг?

Социал медиа маркетинг е алатка што ви овозможува да бидете видливи.Во денешно време сите користат социални медиуми во цел свет.Медиумите ви е потребни за да раскажвите вашите продукти или услуги. Како да користам Социални Медиуми?… Read More »Што е Социал Медиа Маркетинг?

Што е дигитал маркетинг

Што е дигитал маркетинг? Дигитал маркетинг е еден од нај ефикасен начин што можите да развивате вашиот бизнис онлине. Дигитал маркетинг ви нуди да се дигитализира вашиот активност за рекламирање и менаџирање вашите во дигитални… Read More »Што е дигитал маркетинг